Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Δισκοπαρουσίαση Κασσάδρα Music Project

 


    Ένα πολλά υποσχόμενο album ελληνόφωνου rock που μακάρι να διαψεύσει τους χρησμούς της Κασσάνδρας και να φτάσει να αναβιώσει το πάλε ποτέ ένδοξο ελληνόφωνο rock της χρυσής δεκαετίας του 90 όπου μεσουράνησαν τόσα συγκροτήματα .Δυστυχώς έχουμε καταλήξει να αποκαλούμε «rock» τους Onirama και τους Melisses που κάνουν βέβαια πολύ καλά την δουλειά τους αλλά rock δεν είναι !



1)ΠΑΡΕ ΚΑΡΔΙΑ

    Η εφηβεία μας σε ένα κομμάτι με μια χοροπηδιάρικη διάθεση ,μηχανή ή αυτοκίνητο να παίζει στο τέρμα πηγαίνοντας να διεκδικήσεις τα όνειρά σου. Σίγουρα στην λίστα για το απόλυτο soundtrack.

2)ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

    Μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση της πραγματικότητας που αρνούμαστε να δούμε ,μιας και τα με όλα προβλήματα και τα όνειρα δεν πραγματοποιούνται μας ωθούν να μην εγκαταλείψουμε και να μην χαριστούμε σε αυτό που λέγετε ζωή.

3)ΣΤΑΧΤΕΣ

    Σαφέστατα το hit του album ένα κομμάτι που αν έβγαινε την δεκαετία του 90 όπου μεσουράνησε το ελληνόφωνο rock θα είχε μείνει σίγουρα ως κλασσικό και ίσως κοσμούσε το ρεφρέν του κάποιο σχολικό θρανίο!

4)ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

    Κάποτε ήταν σύνηθες να υπάρχει το κομμάτι του συγκροτήματος .Με λύπη μας πιστεύω οι μουσικόφιλοι και φανατικοί κάποιου παλιού συγκροτήματος βλέπουμε πως αυτό έχει εκλείψει .Εδώ λοιπόν με έκπληξη βρίσκουμε το ομώνυμο κομμάτι του συγκροτήματος. Ποιητικοί στίχοι αλλά και μουσική που για τα ελληνικά δρώμενα μας εκπλήσσει.

5)ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΑΜΨΕ ΠΟΤΕ

    Ένα κομμάτι με πιο χορευτική αλλά και punk διάθεση μας ξεσηκώνει και είναι από εκείνα που κουνάς ρυθμικά το πόδι χαρούμενα

6)ΜΑΥΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

    Πόσες φορές θα το είχαμε αφιερώσει σε όλες εκείνες τις όμορφες κοπέλες που ήταν πάντα απωθημένο να έχουμε δίπλα μας αλλά ποτέ δεν είχαμε ,αν όχι στο repeat 100 φορές  να παίζει στο σπίτι ,σίγουρα στην εκπομπή που θα έκανε ο κολλητός μας θα έπαιζε για μας!

7)ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ

    Μια ολέθρια σχέση που τελείωσε με κέρδος του πληγωμένου ατόμου ,όλοι μας έχουμε τραβήξει ζόρια από σχέσεις που μας έκαναν καλύτερους.

8)ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ

    Η πορεία όλων μας όσων έζησαν βαριά μέχρι το 2000 πριν μας πνίξουν τα κινητά και τα τάμπλετ ,οι αρχές και οι αξίες που λάβαμε από τους γονείς εξιστορούνται μελωδικά .Tο ποίημα που ακούγεται στο τραγούδι στο backround  λέγεται "Το μυστικό της Αθάνατης Νύμφης". Δεν έχει εκδοθεί  ακόμη σε συλλογή είναι γραμμένο από τον τραγουδιστή και στιχουργό του συγκροτήματος με το ψευδώνυμο



ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ- Bio

 Η Κασσάνδρα είναι ένα ελληνόφωνο μουσικό project που κινείται στο φάσμα του ροκ ήχου. Εμπνευστής αυτού του project είναι ο Jester, που είναι στη φωνή και μαζί με τον K.C. Joe που ανέλαβε την ενορχήστρωση και τον Κώστα Μάτη στα τύμπανα κυκλοφόρησαν το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ τους στις 29 Ιουνίου 2022. Το άλμπουμ περιέχει 8 κομμάτια από τα οποία τα 2 προπορεύτηκαν του άλμπουμ, κυκλοφορώντας σαν digital single και lyric video.Την παραγωγή ανέλαβε ο Γιώργος Μαργαριτόπουλος όπου συμμετείχε και στα backing vocals.Η μίξη έγινε από τον Angelo Kane και το mastering από τον Αποστόλη Σιώπη. Αν και το project είναι ροκ, η Κασσάνδρα τολμά να χρωματίζει τα κομμάτια της προσθέτοντας πινελιές και από άλλα είδη, δίνοντας μια ποικιλομορφία στο ύφος της.     

Facebook: https://fb.me/kassandramusicprojectof... Spotify: https://open.spotify.com/album/6bvS9Z... Apple Music: https://music.apple.com/us/album/kass... Email ✉️: kassandramusicproject@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου