Δευτέρα 10 Απριλίου 2023

Δισκοπαρουσίαση George Gakis - Parallel Dimensions

Ο Γιώργος Γάκης μας έχει ετοιμάσει ένα δίσκο με ίσως ότι πιο Hard Rock έχουμε ακούσει από τον ίδιο. Σαφείς οι επιρροές του αλλά και το δικό του ταλέντο αφήνει το σημάδι του ανεξίτηλο! 

1)Insane :Ένα δυνατό κομμάτι που δεν μπορεί εύκολα να φύγει από το μυαλό όποιου το ακούσει.

2)Everything you want : Πολύ ραδιοφωνικό τραγούδι που δεν θα έπρεπε να λείπει από κανένα radio list που σέβεται τον εαυτό του!

3)Who made a woman : Ένα παράπονο που βγαίνει από την ψυχή όλων όσοι είναι πληγωμένοι από τις γυναίκες, σε αυτό το τραγούδι ξεφεύγει αρκετά από την πεπατημένη των αγαπημένων του stars του είδους Kip Winger και David Coverdale και ξεδιπλώνει το ποιος πραγματικά είναι.

4)Nightmare dreamer : Μια πιο Harmonica Blues εκδοχή του hard rock που σίγουρα δεν σε αφήνει αδιάφορο, τραγούδι που πρέπει να συμπεριληφθεί σίγουρα στο set list των live!

5)Fake : Ίσως οποίο περίεργος ήχος που μπορούμε να ακούσουμε σε Hard Rock, μοιάζει να προσπαθούν να δώσουν μια άλλη οπτική σε αυτό το είδος. Δεν θυμάμαι ποτέ να έχω ακούσει sitar μέσα σε Hard Rock τραγούδι! 

6)Torn : Φυσικά δεν θα έλειπε η μπαλάντα από ένα δίσκο, αισθαντική και παθιάρικη, σαν να σκίζεις το στήθος σου και να λες εδώ είναι η καρδιά μου, πάρτην!

7)Parallel Dimensions : Το πιο σκληρό τραγούδι του δίσκου, ένταση και ατελείωτο headbanging. 

8)My daddy said : Θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι το αντίστοιχο simple man από την πατρική πλευρά βέβαια μιας και το άλλο είναι οι συμβουλές της μητέρας, εδώ είναι τα εχέγγυα και οι συμβουλές της ζωής από το πατέρα καθοδηγητή. Γιαυτό προσοχή στους στίχους!

9)I love to kiss your love : Έντονο το άρωμα των  Whitesnake, μακάρι να το έλεγαν μαζί με τον David Coverdale!

10)Some other man will : Πραγματικά πολύ δυνατό και με απόκοσμα back vocals που σε κάνουν να αναρωτιέσαι μήπως έχει συνεργαστεί και με τον Alice Cooper που είναι μετρ του είδους; 

11)Dancing with your Deamons :Αλλο ένα πολύ δυνατό Hard Rock τραγούδι του δίσκου που δεν σε αφήνει σε ησυχία. 

12)In the name of Rock n Roll : Φόρος τιμής λοιπόν σε ότι μας έχει δώσει τόσα χρόνια αυτό που ονομάζουμε Rock n Roll σε όλες τις εκδοχές του. Μας άφησαν τα πολύ δυνατά για το τέλος για να πούμε θέλουμε κι άλλο! Γιατί πολύ απλά δεν μας έφτασε! 



Το βίντεο κλιπ του Insane 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου