Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Crimson Glory-Wardrum-Out of the Lair



Ο νέος τραγουδιστής των Θρυλικών Crimson Glory, Todd La Torre σε μια συνέντευξη που περιείχε τα πάντα. Άμεσος ,φιλικός, ευγενικός και αληθινός  ο Todd La Torre αφιέρωσε λίγα λεπτά πριν την συναυλία της 22ης Οκτωβρίου στο Club  του Μύλου στην Θεσσαλονίκη.

-Ξέρουμε ότι είσαι ο νέος τραγουδιστής των Crimson Glory.Πως νιώθεις με αυτή την -αλλαγή του συγκροτήματος ,που σε επέλεξαν για την μετά Midnight  εποχή.

-Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι είχαν πολλούς τραγουδιστές για να επιλέξουν μέσα από οντισιόν και νιώθω μεγάλη τιμή που με επέλεξαν οι Crimson Glory ,είμαι πια ένα μέλος του γκρουπ .Βέβαια ο Midnight ήταν σίγουρα πολύ ιδιαίτερος και οι οπαδοί μας των αγαπούσαν και ακόμα και τώρα που έχει φύγει από κοντά μας εξακολουθούν να τον αγαπούν .Ήμασταν σε ένα club χτες και έβαλε ένα κομμάτι των Crimson Glory και ήταν επίσης σπουδαίο για μένα που το άκουγα ,ακόμα και αφού έχει φύγει, η μουσική του κρατάει ακόμα και αυτό που πάντα προσπαθώ να κάνω είναι να τιμώ την κληρονομία που έχει αφήσει με τους Crimson Glory  ,δεν προσπαθώ να υποβιβάσω τον ρόλο που είχε στο γκρουπ ,γι αυτό και νιώθω τιμή και η θέση που έχω έχει ένα βάρος ,είμαι ένα μέλος του γκρουπ δεν είμαι ένας ανώτερος τραγουδιστής από τον Midnight,είμαστε μια παρέα γενικά.

-Αυτή είναι σαφώς η δική σου άποψη ,διότι η δική μου είναι ότι είσαι καλύτερος τραγουδιστής από τον Midnight,έχω ακούσει κάποιες ηχογραφήσεις live και δεν τα κατάφερνε ,σε άκουσα πριν στο sound check να τραγουδάς το Azrael και ήσουν τέλειος.
-Ευχαριστώ πολύ.

-Δεν προσπαθώ να σε παινεύσω αλλά…
-Όχι όχι καταλαβαίνω πολύ κόσμος μου το λέει αυτό αλλά να σου πω, όταν γράφεις στο στούντιο ένα δίσκο είναι για πάντα.Πολλές από αυτές τις ψηλές νότες είναι δύσκολο να βγουν και εγώ δεν βγάζω όλες τις ψηλές νότες κάθε φορά ,εμείς παίζουμε 1:30 ώρα και κάποιες φορές παραπάνω, είναι πολύ δύσκολο και πρέπει να βρεις τον τρόπο να διατηρήσεις  τις ψηλές νότες τραγούδι με το τραγούδι.

-Τι περιλαμβάνει το σημερινό set list ;
-Είναι πολύ δυνατό ,είναι το πιο δυνατό που έχουμε παίξει από οποιοδήποτε show έχουμε κάνει .Έχουμε συμπεριλάβει τραγούδια από τα 2 πρώτα album και 2 τραγούδια που δεν έχουμε παίξει ποτέ άλλη φορά σ’αυτό το τουρ live και ένα τραγούδι που δεν το έχουμε παίξει ποτέ live από το 1996.

-Αλήθεια; Αυτό είναι τιμή για μας! Ευχαριστούμε πολύ.
-Αυτή θα είναι η έκπληξη για το σημερινό Live,στις τελευταίες 2 πρόβες που κάναμε αποφασίσαμε να παίξουμε το τραγούδι αυτό και θα το ακούσετε απόψε.

-Ποιο είναι το αγαπημένο σου κομμάτι από τον Midnight;
-Μμμ είναι αρκετά που μου αρέσουν για πολλούς και διαφορετικούς  λόγους το κάθε ένα. Ένα είναι το Lost reflection ,επίσης μου αρέσει το Burning Bridges και το Azrael είναι ένα από τα αγαπημένα μου.Είναι όλα καταπληκτικά, ήταν ένας απίστευτος τραγουδιστής.

-Και η τελευταία ερώτηση για απόψε .Δουλεύεται κάποιο νέο album;
-Ναι γραφούμε νέο υλικό τώρα για το νέο album  που θέλουμε να ηχογραφήσουμε και να κυκλοφορήσουμε μέσα στο 2012 .Θέλαμε να το έχουμε κάνει μέσα στο 2011 στο τέλος αυτής της χρονιάς αλλά επειδή είμαστε σε τουρ και ξέρεις έχουμε και τις ζωές μας παράλληλα  με  τους Crimson Glory δεν θέλαμε να βγάλουμε κάτι βεβιασμένα ,θέλαμε να είμαστε σίγουροι ότι έχουμε βγάλει το καλύτερο album που μπορούμε για σας τους οπαδούς μας και δεν θέλαμε να βιαστούμε .Θα θέλαμε να το έχουμε τελειώσει αλλά δεν θέλουμε να έχει σημεία που δεν θα ήταν όπως θα τα θέλαμε.

-Σε ευχαριστώ πολύ.
-Και εγώ επίσης, ευχαρίστηση μου.












































1 σχόλιο: