Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Δισκοκριτική FerreTT - In Through the Out Door


Το όνομα τους είναι νυφίτσες(αχαχαχαχα) καιρό είχαμε να ακούσουμε ένα τέτοιο όνομα σε συγκρότημα.Όσο και αστείο να είναι το όνομα τους έχουν καταφέρει από τον πρώτο δίσκο τους που ακουγόταν κάτι σαν garage punk hard rock ,στον 2ο δίσκο τους θα ξανασυστηθούν για να κάνουν όσους τον ακούσουν να μην σταματούν να τον ακούν γιατί πολύ απλά 1ο βήμα τον βάζεις να παίζει,2ο βήμα αρχίζεις το headbanging ,3ο αφού τελειώσουν και τα 10 κομμάτια του η επιλογή repeat all είναι μονόδρομος.

Μακάρι να τους δούμε και στην χώρα μας να ανοίγουν κάποια συναυλία.

Year Of The Ferret
Ένα δυναμικό ξεκίνημα στο δίσκο που θυμίζει υπερβολικά το τραγούδι του Lizzy BordenAmerican Metal,σκληρό όσο πρέπει για headbanging (όρος που καθιέρωσε ο Angus Young των AC/DC).

Thirsty
Δίψα για Hard Rock ,headbanging,μπύρες,συναυλία και καυτές γκόμενες μέσα στο καμπριολέ αμάξι που πάει με 300 χιλιόμετρα.

Boys Night Out (On Gay Street)
Θυμάστε τους Faster Pussycat;Αυτό το κομμάτι αν το άκουγαν σίγουρα η επόμενη περιοδεία τους θα είχε support τους FerreTT και γιατί όχι να το έπαιζαν μαζί επί σκηνής.

Canadian Hookers
Γαλλική γλώσσα για εισαγωγή .Δυναμική που παραπέμπει στους Winger και στο Cant get enough,αισθησιακός ήχος με σεξουαλική διάθεση όπως απαιτείται σε ένα κομμάτι Poser Metal από ένα συγκρότημα που αν μη τι άλλο σέβεται τον εαυτό του.

On My Way
Rock μπαλάντα με ύφος Def Leppard και σκληρότητα Skid Row στα φωνητικά,κομμάτι που στην συναυλία οι οπαδοί θα ανάψουν τους αναπτήρες και θα κρατιούνται από τους ώμους και ρυθμικά θα πηγαίνουν πότε αριστερά και πότε δεξιά.

Jason Lives
Ύμνος στον φόβο και τρόμο της Αμερικής και πρωταγωνιστή του Friday the 13th ,πινελιές Wasp ντύνουν το κομμάτι και ο χαρακτηριστικός ήχος ts,ts,ts που ακούγετε και στο κομμάτι του Alice CooperHes Back δεν λείπει .Στην επόμενη ταινία θα είναι σίγουρα στο Soundtrack!

Jobber
Το Glam metal  βρήκε νέο κομμάτι για να ξαναγυρίσει στο προσκήνιο της μουσικής σκηνής,οι φαν του ήχου θα το λατρέψουν.

Casual Encounters
Ρυθμικό κομμάτι που καθοδηγεί τα βήματα του headbanging,το κεφάλι δεν σταματάει να γυρνάει ρυθμικά και το χέρι να είναι ψηλά σε σχήμα \m/.

Orangutan Gigantus
Blackie Lawless μήπως σου έκλεψαν το κομμάτι από το συρτάρι σου;

In Through The Out Door

Η επιρροή από Ratt,Wasp  είναι εμφανείς αλλά το να ακούμε τόσο μεγάλο τραγούδι σε Glam Metal είναι σπάνιο και ασυνήθιστο,πολλές και ωραίες αλλαγές στην ροή του τραγουδιού που δεν σε αφήνουν να πατήσεις το pause γιατί απλά γουστάρεις να το ακούς!

Τον δίσκο μπορείτε να τον βρείτε εδώ:
https://ferrett.bandcamp.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου