Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Δισκοκριτική FerreTT - Snow on Ferrett Mountain EP


Οι FerreTT επιστρέφουν στις 16 Μαρτίου και μας επιφυλάσσουν εκπλήξεις με το νέο τους EP, το headbanging αλλά και ο έρωτας είναι 50/50 σε αυτό το EP.



Snow on Ferrett Mountain

Γιατί μου φαίνεται ότι ακούω Ratt και Skid Row  σε Mash up;Λέτε να κάνω λάθος; Όπως και να έχει το headbanging δεν σταμάτησε μέχρι να τελειώσει το κομμάτι. Μπράβο μάγκες!

Last Christmas

Είχαμε τους Wham να μας καψουρεύουν κάθε χρόνο με τις πρώην γκόμενες μας ,τώρα έχουμε και τις Νυφίτσες να θέλουν να εδραιωθούν με αυτό το τραγούδι και στα Rock bar,club και στις Pubs!

Sweet Action

Είναι το κομμάτι που ξέρεις ότι θα ξεκινήσει και έχεις έτοιμα τα χέρια σε θέση για να παίξεις air drums και νομίζεις ότι είσαι μέσα στο studio μαζί τους! Παιδιά στο video clip μπορώ να είμαι και εγώ;

Thirsty

Μετάλαξη; Δεν ξέρω πώς να χαρακτηρίσω αυτή την ακουστική έκδοση του κομματιού. Ακούστε την πρώτη έκδοση και δεν θα πιστεύεται στα αυτιά σας .Εδώ ακούμε Ferrett αλλά με κιθάρα να παίζει ο Eric Clapton με λίγο από το Layla μέσα! Ενώ στο δίσκο έχεις τη Mustang με την Layla στο διπλανό κάθισμα με καυτό μπικίνι !




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου